Al onze kledingstukken worden gemaakt van bont van de hoogste kwaliteit en verkocht aan competitieve prijzen. 

 

Veel van onze stukken zijn exclusief vervaardigd in onze workshops in Engeland en België.  Onze specialiteit ligt in de 'made-to-measure', op maat gemaakte stukken.

 

Furs of Mayfair is een deelnemer aan het Origin Assured Programma. Dit internationaal programma garandeert dat het bont in een kledingstuk met een OA-merk, afkomstig is uit een land waar nationale of lokale regelgeving of standaarden voor bontproductie van kracht zijn.

Inwisselen - Wij bieden u een eerlijke prijs voor elke soort bontjas die u wenst te verkopen bij de aanschaf van een nieuw kledingstuk.

 

Hermodellering en herstellingen zijn onze specialiteit. Wanneer u uw bont kledingstuk binnenbrengt voor hermodellering, zullen wij u bijstaan met advies over design en de laatste trends. U krijgt ter plaatse een prijsofferte voor een eventuele herstelling of aanpassing, zonder enige verdere verplichting.

 

Opslag - Bont gaat decennia lang mee indien het correct wordt opgeslagen door professionele bontwerkers. Dit houdt in dat ze op de juiste temperatuur en vochtigheid bewaard worden. Wij bieden een eenvoudige toegang tot opslagfaciliteiten tegen zeer redelijke prijzen.

 

Reiniging - Indien bont op geregelde basis gedragen wordt, moet het gemiddeld om de twee jaar gereinigd worden. Dit gebeurt door middel van een speciaal procédé. Met behulp van zaagsel worden de stofdeeltjes verwijderd, wordt het bont opnieuw zacht en soepel gemaakt, en wordt de natuurlijke glans herstelt.